penjejak tegar

Saturday, January 9, 2010

strategi berhasil...sukanya~~~

malam semalam aku tak bole tido..lepak depan screen pc sampai pukul 4 am..huhu.tak pernah tidur selambat ini melaikan zaman belajar dulu la...

pastu aku tak tau nak wat apa...nak YM ramai yang tak online...busan..busann..

tetiba aku dapat satu idea untuk meningkatkan kadar ^&^$%%$%#$&* ...pastu aku pun mula wat plan dan lancarkan strategi...semalaman dok bertungkus lumus..dan akhirnya strategi itu berhasil jugak walaupun hasilnya tak seberapa..cepat ok hasilnya!!! sungguh aku tak sangka..dan kenapala aku tak boleh fikir dari dulu ok!!!!

pagi ni excited abis nak tengok impak dari strategi aku lagi!!! jenuh bagun awal tau..huhu..then...tarara...betul-betul ho liow...haha...MEMANG BETUL-BETUL BERHASIL!!!!! thanks kepada semua yang memberi kerjasama~~~~~ at least wat aku sikit happy hari ni..

malam ni nak pulun lagi....

4 comments:

blueCITY said...

salam

pulun apa nih?
dapat hasil ?
mehhhhhhhh share nak?
ekekkekeek

initrahartini said...

xde pape pun, juz menceriakan blog dgn menambah kenalan ;)

shahdiana said...

tini...tak kira kena bagitaw kita apa plan and strategy nya...nak jugak tahu....macam best je ni...

initrahartini said...

pn yana..i sms u k..mane leh gitau kat sini..hehe