penjejak tegar

Sunday, February 22, 2009

macam2 info!!!



owh..sape tau dimanakah ini???hehe sape yg kaki singgah ladies kalo pegi shopping complex sure tau kan di mana ini!!!!



semalam ekceli aku, adik2 aku n kezen2 aku pegi tgk citer GENG yg bagi aku snggtttt puaassss ati gitu...bole la ilangkan stress ke, sedih2 ke...sebab mmg spanjang cite tu bnyk unsur lawak..kalo aku, aku bagi 5 bintang ok!!! bukan senang aku nak bagi filem malaysia ni 5 bintang..susah la..tp GENG mmg berkualiti...hasil kerja dorang mmg teliti...macam bangga jugak sebab rakyat malaysia ni pon boleh menghasilkan filem yg berkualiti gitu!!! hope lepas ni makin ramai bakat2 yg terpendam di luar sana cuba untuk mengikut jejak langkah dorang nih!!


kat sini mau promote skit ade keje kosong blambak MBI..mcm2 jawatan ado!!! so sesapa yg kat perak tu satu kelebihan la mau mintak kat situ..tp aku anak perak pon mau mintak jugak..hoho..mane nak tau ado rezeki ka!!! um 4 more info pegi le melawat ke web MBI okeh!!! atau hubungi tros ke talian 05-2083359/3361...


hari ni pon aku ade plan..mau wat bun2 n kek coklat...pastu nnti aku rpomote kat sini k...so nnti ado sesape yg berminat mau tempah boleh le contact2 aku yer!!!! daaaa....





3 comments:

DA1882 said...

i pon dah tgkkkk! beshhhh!

DA1882 said...

i dah tgk gakkk! besh! hehee

irralishah said...

best! da neok!!!