penjejak tegar

Sunday, August 2, 2009

PROMOSI BISKUT RAYA !!


salam..yer aku tau raye adalah lambat lagi..puasa pun belum lagi kan??? tapi aku dah mula sibuk buat promosi biskut raya 2009..hari ni je dah ada yang tempah 4 jenis biskut raya. itu untungnya promote awal2..hehe..alang-alang dah buat..aku pun tolong letakkan skali antara biskut-biskut raya yang bakal jadi santapan korang di hari mulia nanti.. :)

dont worry...aku dan family dah berpengalaman selama 20 tahun ++ dalam membuat biskut raya. so kitorang dah tahu apa yang diinginkan oleh pelanggan- pelanggan kami. yang paling penting, semua biskut raya kami menggunakan butter, bukannya marjerin..kebanyakan pelanggan kami sekarang adalah regular customer.

tapi, kebetulan aku ade blog, aku cuba untuk meluaskan empayar perniagaan keluarga aku melalui internet..insyaAllah, blog khas untuk PROMOSI BISKUT RAYA 2009 akan aku buat untuk memudahkan pelanggan untuk order berpandukan blog tersebut. tunggu.....

ok, here some of our home made cookies..orang yang tempah ni dari putrajaya..katanya setelah raya sample biskut tu, terus dia teruja ok nak tempah and makan..hehe..
semperit pun ada untuk ditempah..biskut lama2 tetap jadi pujaan..

SEMPERIT
- 100 biji / RM 34
- 50 biji / RM 17

(dalam bekas di atas ada 50 biji yer..so kalau korang beli 100 biji adalah 2 bekas)

biskut MAMA CARRIES

MAMA CARRIES
- 100 biji / RM 34
- 50 biji / RM 17
terdapat 3 perisa
- vanilla (puith)
- strawberry ( pink )
- pandan ( hijau ) tiada di dalam gambar.

biskut baru....crunchy oat delight

CRUNCHY OAT DELIGHT

- 100 biji /RM 38

-50 biji / RM 19

biskut baru....chocolate rice bar..bagi penggemar coklat

chocolate rice bar

- 100 biji /RM 38
- 50 biji / RM 19



ni paling polular..rasanya dari mula buat biskut raya, ni antara biskut yang mula-mula kitorang buat...dan still dapat permintaan tinggi sampai sekarang.. ALMOND LONDON


ALMOND LONDON
- 100 biji / RM 44
- 50biji / RM 22


aku dah survey harga pasaran..buat masa ni harga yang kitorang letak adalah berpatutan. contoh ALMOND LONDON di pasaran adalah RM 50..tapi pembelian melalui kami hanya
RM 44..

1 comment:

an-nidxam said...

wow sedapnye almond london..