penjejak tegar

Friday, August 21, 2009

sudah ada port baru

lame betul tak singgah dan update blog..kalau singgah pun sekejap je..hehe...bukan apa..dah ada port baru yang cam BESTTT je..lagi pun takde menda la nak story mory skarang..hidup macam ni je..

tapi jangan risau..aku slalu je singgah kat blog-blog korang...

sempena kita akan menyambut kedatangan Ramadhan ni..aku harap Ramadhan kali ni bakal memberikan aku seribu peluang untuk aku berubah dan mengumpul seberapa banyak pahala..SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN yer korang!

sok ada tak sesapa yang lepak area MALURI?? silalah datang ke gerai aku..ade la skit-skit kenduri sempena ramadhan...senang buat kenduri kat gerai je..senang ajak customer dan orang masjid skali..

kalau selama aku berblog ni..ada yang terasa hati dengan tulisan-tulisan aku..harap maaf yer..aku tak sempurna..

salam..moga bertemu lagi..

1 comment:

green apple said...

selamat berpuasa to u too