penjejak tegar

Tuesday, December 9, 2008

- ayat2 CINTA -


ada org tu janji ngan aku nak tgk cite AYAT AYAT CINTA sama2 dgn aku..maksud aku tgk VCD cite tu la..kat wayang dah berkurun dah di tayangkan cite tu..tp time tu aku yg mmg jenis bukan kaki wayang mmg tak amek kisah pun movie apa yg dok tayang kat wayang..tp org tu dah mungkiri janji die..sebab die dah tgk dulu.. :P


tp yg bole aku tertarik hati nak tgk cite AYAT AYAT CINTA ni sebab aku terlepas nak tengok time cite ni ditayangkan kat TV3..sebab aku tido time tu..(tido itu lebih penting dr sgala2nya..hahah)..lepas filem ni ditayangkan di TV3, ramai yg respond kata cite ni best n lain dari yg lain..serta sarat dgn mesej..jadi agak terkilan la jugak aku tak dapat tgk cite tu..


takpe la..akan ku tuntut kat org tu jugak, ajak tgk cite ayat ayat cinta ngan aku nnti..

tp lagu n lirik AYAT AYAT cinta pun best jugak..punya mesej tersirat n tersurat.. kat bwh ni antara mesej lagu tersebut..

bila keyakinanku datang
kasih bukan sekedar cinta
pengorbanan cinta yang agung
ku pertaruhkan


eherm - org tu cukup marah kalau aku nyanyi time lagu ni kua kat radio..cess.

3 comments:

Ungku Nor said...

waahh..rumah baru.
nampak meriah la dari yang dulu.

nice & sweet je skang..hehe

slovet said...

sebenarnya penulis blog ni tak ngantuk..tapi buat2 tidur...coz feeling dia ada problem sikit...hee..hee

initrahartini said...

kak ungku - thnks melewati blog yg tak seberapa ini. yerla, akak kan sudah unibers gitu..

slovet - yeke? mmg sy kaki tido la..ZzzZZZz