penjejak tegar

Sunday, March 8, 2009

berita gumbira~

dah besar rupanyer kita yer..


wah2...bnyk berita gumbira yg aku trima sejak dua menjak nih..this year bukan natrah je yg akan kawin..tp makteh @ teh aku pun akan menamatkan zaman solo stelah 10 tahun ++ menjanda...im hepi 4 both of u...natrah (pic yg kat tengah) sepupu yg sebaya aku n kamceng la..tp sebab dah masing2 bizi jarang gak jumpa..teh mak sedara yg sempooiii gitu..



me n kak lang during her wedding..last august 08..

and paling hepi sebab kezen aku, kak lang pun dah pregnant 2 months..sure anak kak lang comei2 cam die jugak..dah awl2 ngandung ni kak lang dah request2 kat aku soh mama masak yg masam2..hehe..aku mmg agak manja gak ngan kak lang sebab aku takde kakak..so dia ibarat cam kakak aku la..memang kak lang ni tak sah kalo jumpa aku mmg suke je nasihat..hehe yela, dah aku ni idup camni lagi..idup yg tak nampak lagi aku ni manusia jenis apa..mmg patut le dia ceramah kat aku..




and today is shahir's bufday..i sms n wish him..then dia plak yg call aku..borak2..yer, aku senang ingat besday dia..8383..sebab die lahir 08.03.1983..lagi pun dolu pernah minat kat mamat ni time skolah..terus sampai skrg ingat besday dia..hehe..yerla, die ni kan head prefect skolah aku dolu so mcm berkaliber la gayo mamat ni..paling best dari jauh bau perfume romano die tu..hehe..tu yg wat aku sooka bangat..tp yg klakarnyer time zaman skolah dolu tak pernah mau bertegur sapa..tp lepas spm die call aku..lepas tu ler terkantoi yg aku minat dia..then sejak ari tu kitorang mmg always keep in touch.. tros jadik kawan baik..tapi tak la slalu jumpa sebab jarang beno die ade kat mesia...asyik travel jauh2 jer..lepas ni ko kemana lah yer??? n im hepi 4 him sebab dia pon mau tamatkan zaman bujang..10 tahun bercouple n hope dimakbulkan ko naik pelamin dgn insan yg ko chenta!!

owh..dgr berita yg gumbira2 buat aku pon in happy mood :)

3 comments:

ABC_tarik said...

lapar perot masok blog ni.. =P

ABC_tarik said...

lapar perot masok blog ni...=P

initrahartini said...

hehe..lapar jom makan :)