penjejak tegar

Monday, March 16, 2009

bila kita ketemuan...

akhirnya..ketemuan kita sekali lagi ya!!! bukan senang nak gather2 camni..naseb masing2 bujang lagi..so masih takdo hal nak jumpa2 kan?? bestt dapat jumpa korang tadi..walau kejap tp dapat la jugak lepasss windu..hehe..maleh nak crita panjang2..meh le tgk je gambar2 yang dah aku upload ni ha..
antara gambar kenangan kita~

yan n yanie..
ntah camna punya jauh tempat gatering kitorang..nun di GIANT kelana jaya.. ada sebab pegi sana..menemani yani yg nak masuk pertandingan main monopoly kat situ..tp at last pertandingan dah start n perut pun tgh lapar..apalagi carik tmpat makan la..

gambar kaseh sayang n lampu
kebetulan apat kempunan pizza..aku tak kesah makan ape pon..yg penting kenyang..mekacih apat n keroll sebagai penaja rasmi lunch kita..i lap u all.. :)

kusyuk korang tgk menu..aku kusyuk snap pics..heheh

yanie bersunggoh2 order..
hooo...mushroom soup ku tiba...sedappp

bantai pizza plak..

haa..ni cara2 istri mithali..praktis yer apat!! hehe

ni plak cara2 makan piza dgn sopan gitu..hehe

pasangan sehati berdansa..wupps pasangan sehati sejiwa loh~
hepi tgk kalian berdua..nampak bunga2 chenta kat wajah kalian..harap cepat2 naik pelamin yer..tak sabo aku nak makan nasik minyak :)
ni ropenyer lepas makan yer..

lepas makan harus jalan2..time ni teman yan beli baju

pastu singgah jap tgk pertandingan monopoly yg yanie nak main tu tp tak jadik..x pe yanie..next time ade lagi..aku doakan ko dapat hadiah kreta tu..

dalam pukul 5 gitu kitorang kuar dari giant..sebab apat n keroll mau balik awal..aku pon balik jugak sebab hari cam nak ujan..

hehe..sempat lagi kan kita berposing~

time mau balik...

1st time amik pic dalam LRT..heheh..

dah sampai maluri...ha kan betul hujan..nasib aku sampai hujan dah reda skit..

sambil tunggu abah datang amik aku snap phone booth ni.. bila kali terakhir kita guna public phone??


hepi dapat jumpa kalian..ada rezeki..ada masa terluang kita jumpa lagi ya!!!

2 comments:

:: !zyan :: said...

hah!?? ade pertandingan catur bistari ker? akuu nak joinnnnnn....mane kwn ko yanie ni dpt info eh? aku nak tau. pls pls pls

tq

dins said...

sodap makan pizzaa...