penjejak tegar

Tuesday, March 31, 2009

saya suka mamat krenteng ini and this poem~


pernah tengok movie ni?? hooda..ni citer feberet aku and ko jugak kan?? hehe

ingat tak on weekend kite dok menepek depan screen laptop ngadap cite ni..

ni movie kalau tak salah aku time aku form3..tak pun form 4...

memang aku suka sebab aku minat mamat krenteng tu dan lakonan JuliaStiles pun slumber...

tapi HEATH LEDGER telah pergi meninggalkan aku..so xde lagi laaku nak tengok mamat ni dalam filem- filem yang akan datang..

dan yang buat aku suka cerita ni sebab POEM itu dan lagu- lagu pun macam best..

3 comments:

Penchenta Dosa said...

aku suker poem tu.. tapi aku minat lg dier dalam dark knight.. memang respek

initrahartini said...

dia mmg berbakat..

HooDa said...

iyee aku sukeee