penjejak tegar

Monday, April 6, 2009

takda hati~

rasanya macam sudah lama aku tak update..
ntah..tetiba takda hati mau cerita apa2 disini..
kalau ada pun tapi tetap aku malas..
aku hanya suka singgah ke blog-blog lain..
baca kisah-kisah orang..
ada yang tengah hepi-hepi..yang kisah sedih pun ada..
tapi begitulah hidup manusiakan??
kita semua melalui dan merasai perasaan-perasaan itu semua..
cuma dalam situasi yang berbeda sahaja..
apa-apa pun aku harap moga kita semua tabah
dan hadapinya dengan senyuman :)

5 comments:

Fiza's said...

kadang2 mmg malas nak update kan?.. akak pun selalu cam tue.. kekadang copy n paste jer.. sonang citer.. anyway, take care

~~zuraiwan~~ said...

x per....x semestinya stiap hari kite nk hapdep blog kan...kak pun x selalu hapdep blog ni....

Gieyana said...

A'aaa..kisah hidup masyarakat...berbagai2 jenis kiter bleh tgk kan!!tp mostlynyer hepi ar..cam akak!!hehehehe...

HooDa said...

aku ponn

initrahartini said...

ya btol akak2ku...bila malas tu yg copy paste tu..pastu tak tau nak update ape..yg penting hidup mau hepi2 :)