penjejak tegar

Tuesday, April 14, 2009

cuppies 4 him~


10th april hari tu kan bufday my syg..takde la aku tak bagi hape - hape kan..kijam la tu..
then memang fenin jugak la sebab aku tak tau nak bagi kat die apa.
tambah lelaki mak aiihhh susah ok nak carikan hadiah..
lagipun aku ni sebok memanjang..tak sempat nak survey dan carik-carik hadiah
nasib la aku ni ade blog ok!!!
so dengan adanya blog, aku ramai kenalan..
dan dengan adanya ramai kenalan blog maka luas la pengetahuan
maka..tercetus la idea untuk menghantar cupcakes untuk die hasil tinjauan ke blog peeja
kebetulan time tu peeja ada tempah cuppies tapi cuppies dari putrajaya
macam agak susah jugak la aku nak carik pembuat cuppies area ipoh
nasib la ade satu blog ni ha yang activ buat cupcakes dari ipoh - D'MUFFINS
memang best la deal dengan kak dib ni..sempoi mepoi
siap dia suruh husband dia hantar cuppies tu kat bf aku..kasik suprise katanya!!
so aku mau promote jugak untuk bisnes kak dib..
sesapa yang minat nak tempah bagi area ipoh bole le pegi ke blog D'MUFFINS tu yer..
harga pun sangat ok~

9 comments:

HooDa said...

sweet nye makweee

leadleedeea said...

cuppies are da best present for him k..lead da buat n opkos my syg mmg terharu..ahauuu...hehehe

LoVEaQshA said...

wah cedapnyer cuppies..
i like it!!!
akak nk citit leh????

TiNiE said...

huih, tempting sggh tgk muffins tu. cantik menarik kebaboomm plak tu. btw, tinie..tinie dah link blog nih...

Erda said...

wah...cantiknye cupcake tu...syg betul nak mkn. combination die tersangat menarik. tp jauhnye ipoh...mahal x? hehehe...

~~zuraiwan~~ said...

sedapnye cuppies....suka la..

initrahartini said...

hooda> haha..ko tarak tau ka..aku mmg sweet :P

leadleedeea> tu la nasib la ade org2 creativ wat cuppies..xyah susah2 nak buat sndiri..hehe

loveaqasha> bila bufday akak??meh sy hantar cuppies 4 u..:)

kak tinie> owh nama kita serupa..thnxs 4 adding me..n salam kenalan

erda> bnyk lagi yang wat bisnes cuppies..kat area kl lg ramai..try bukak under blog D'MUFFIN tu..n carik linx lain kat situ..

zuraiwan> sama la..sy sngt gilo cuppies skrg :)

green apple said...

kemasnyaaaaa.....nampak sedap

initrahartini said...

green apple> mmg sedap..tu bf sy ckp la..hehe..tapi setahu sy delivery juz kat perak je..bnyk lg blogger area kl wat cuppies yg cantek2..1 of them.. http://bake-freshly.blogspot.com/