penjejak tegar

Wednesday, April 29, 2009

berdebar - debar

"berdebar jantungku..rinduku datang lagi..aaah..aaahh.." - teringatla dangdut amelina..syiiioookk wo!!!

dah lama aku tak rasa berdebar-debar cegini..dup dap dup dap..aku rasa time nak kua result exam dulu ade la perasaan berdebar-debar cam ni..(yela blaja tak pandai, memang berdebar nak tunggu result)

sebenarnya dah dua kali tau tunggu result interview KPLI tapi asyik tunda je..geram pun ada..saja je nak bagi aku hidup dalam kegelisahan (perghh..ayat sastera gila :p).. memula kata result kua last week..pastu tunda ke hari ni..my sayang yang excited nak tolong check..sebab aku kat gerai..mana ada pc...so dia yang check..pastu bila dah check..call aku dengan nada sedih..perghh..aku memang ingat aku takkan dapat la...dah nak bergenang ayer mata ni..tapi naseb baik die tak sampai hati nak tipu aku..(sayang jugak die kat org kan..hehe) so result interview tu masih DITUNDA ke esok harinya..

so pastikan sesapa yang nak check result temuduga untuk KPLI - boleh check esok 30th april pada pukul 12pm ok!!!


3 comments:

HooDa said...

cik tinie
sy yakin awk dpt, x pnh rekod kpli budak math xdpt intvw..
gud luckkkk
sygg ko muahh

Penchenta Dosa said...

Selamat Pagi Cikgu!!! hahaha.. gud luck

initrahartini said...

huda..nampaknya kali ni fakta ko salah..aku xdpt pon..mengong sngtkah aku??

owh..pechenta dosa..apalah nasib aku..nak lepas interview pun susah..huhuh