penjejak tegar

Monday, April 20, 2009

sabarlah sayang~



Di masa kau tiada depan mataku..ku pilu,
Teringat di saat kau di sampingku.

Wajahmu bersinar menyinari hati ku yang duka,
Senyummu yang indah,
menenangkan jiwaku ini...tapi.

Sabarlah sayang,
Sabarlah ditakdirkan kita bersama,
Dan tiba masa tuk kita bersama.

Cahaya matamu memukau jiwa ini,
Degupan jantungmu di dakapanku.

Namun itu semua ingatan yang ada padaku,
Daku pun mengerti semua ini sukar bagimu.

CHORUS
Sabarlah sayang,
Sabarlah ditakdirkan kita bersama,
Dan tiba masa tuk kita bersama.

Usahlah bimbang,
Jangan kau fikirkan selalu,
Kerna masa kan berlalu,
Sebentar sahaja.

Sabarlah sayangku,
Tempat mu di sisiku,
Dan tiba masa

HOHO...im back..tp aku x nyompat lagi nak update cite2 terbaru...agak sebok jugak la last week..sebok wat gifts untuk kawin..balik perak..nak kene pikir design untuk kek kawin dan hantaran nanti..edarkan kad-kad kawin kat sedara mara..adehhh...banyak betul keje aku.. tu sebab ini blog macam sudak berhabok skit...owh yer..lagu di atas xde kene mengena pun dgn entri kali ni...cuma harap anda suma SABAR yer dan bagi aku sedikit masa untuk aku update pasal kebizian aku last week ;)

3 comments:

Erda said...

ooo, tini pun skg tgh bz bt persiapan kawen ye? hehehe...bile langsung? anyway, congratulations in advance..

HooDa said...

ko nk kawen ke

:: !zyan :: said...

eh tini...sungguh ke ni?